Di Taja

STATUS ON STYLODBOUTIQUE

Blog baru di Update.
Kami juga menjual dengan harga yg berpatutan..♥♥
Terima Kasih.


Order Form

Name:
Email Address:
contact no.
Delivery Address
item/ code
Payment method Maybank
CIMB

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, September 28, 2011

Maxi Skirt ::

salam semua....
korang suke pakai skirt tak???? sape yg suke tu kamiada berita baik untuk korang... sebab kami pun ada menjual skirt ye.. bukan short skirt ok!!!!! tp skirt yg labuh tuuuu... sangat cantek tau!!kenapa cantek??? - sebab skirt ni kembang semangkuk!!! lg kembang lg cantek ye.... terdapat 6 color yg sangat cantekk!!!!


cantekkan????



dari kiri atas
Hitam SOLD
Dark purple SOLD
Biru - SOLD
Dark Pink (ala-ala magenta)
Gray  - SOLD
Mauve


Panjang : 40"
Material : Lycra
Harga 
RM 53 (termasuk pos)

6 comments:

FaRaLySsA said...

salam...nk tny..kaler coklat cm dlm pic ade x?? :)

email sy : farahmukhlisa@gmail.com

SDS said...

@FaraLySsa ~ sis color coklat ni dah xdela.. tp klu nak just inform sbb mgu ni nak abk stok!!! thnk

Charlie's Belle said...

Sue, ni boleh buat dress skirt tak?

SDS said...

@Charlie's Belle
Ezi - boleh jugak

Anonymous said...

ada lagi x skrit ni?
email saya :khodijah.zakaria@yahoo.com

nur adilah said...

hai :) skirt ni ad stock lagi ke? email ea :D n.adlh@yahoo.com