Di Taja

STATUS ON STYLODBOUTIQUE

Blog baru di Update.
Kami juga menjual dengan harga yg berpatutan..♥♥
Terima Kasih.


Order Form

Name:
Email Address:
contact no.
Delivery Address
item/ code
Payment method Maybank
CIMB

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, May 24, 2011

" Stylish De Shoppe Contest"


Assalamualaikum semua....

Alhamdullilah....syukur ke hadrat yang Maha ESA kerana Stylish De Shoppe berpeluang untk mengadakan contest yang julung kalinya kat boutique online kami....

Tujuan & motif utama kami adalah untuk menghargai reader & customer yang kami kasihi...

Syarat-syarat untuk menyertai contest ni senang sangat ok...

 yang ni kami bagi contoh la ye..

*pict. ni di letakkan diatas kebenaran tuan tanah yer!!! 


 " Aku suke gambar ni sebab aku nampak comel???? bulat ker???? tembun ker????" and whateverla...

ha ringkas tak entry ni???? korang bantaila nak tulis ape. tapi kalau boleh pujilah diri sendirikan!!! lagi kreatif korang tulis lagi besar peluang korang boleh menang.. asalkan korang jangan merapu sudahla... klu nak buat lawak pun boleh jugak sebab juri korang ni peminat Maharaja Lawak!!ahahahha. tulis seringkas yang boleh asalkan ianya menarik dan unik!!!


Contest bermula 25 May hingga 30 Jun...

Hadiah yang cukup menarik menanti anda..:-))

Hadiah tempat 1:
RM 50 & hadiah misteri

Hadiah tempat 2:
RM 30 & hadiah misteri

Hadiah tempat 3:
RM 20 & hadiah misteri

dan tak lupa 5 hadiah saguhati..
barangan SDS /hadiah misteri...

so ape tunggu lagi.... meh la join contest ni.....berbaloi-baloi...

pssttt**kepada semua yg join contest ni kami ucapkan ribuan terima kasih

 

4 comments:

eyza ♥ said...

assalamualaikum .. saya sudah join contest ini ..
di bawah ini link entry tersebut ..

http://whiterindlole.blogspot.com/2011/06/stylist-de-shop-contest.html

:sebarang kesilapan atas salah saya sendiri .. thank you

♥hamnyra♥ said...

Assalamualaikum.. I've already join the contest.. So, here is the link.. Thank you :) --> http://sweetlady16.blogspot.com/p/stylish-de-shoppe-contest.html

Lulu Caldina said...

laa, baru nampak ni...
boleh tak lanjutkan tarikh tutup?
lulu akan tolong promotekan kalau boleh :)

eyza ♥ said...
This comment has been removed by the author.